Bezpieczeństwo zakupów zapewnia Nextranet.pl

ekiosk24 - e-gazety, e-magazyny, ebooki, audiobooki.


główne menu

Witaj w ekiosku ! Właśnie odkrywasz czytanie na nowo… | E-booki, e-gazety, audiobookiNasz blog | Pomoc | Kontaktfacebooktwitter

Przysmaczki polskiej kuchni - ebook

2,00 1,80 zł (zawiera 5 % VAT)

  • EPUB (znak wodny)
  • MOBI (znak wodny)

Zenonim Ancyporowicz 

13.05.2025

13.05.2025

polski

Armoryka

9788379504886

Opis:

Starodawne przepisy kulinarne w tej małej książeczce zawarte, czerpane są z długoletniego doświadczenia, co zaś do postrzeżeń nad światem i udzielonych rad kucharkom, te wyjęte z kronik bystrego badacza ludzkich czynów i prawdziwego znawcy tego wszystkiego, co rozum odbiera i wpływ najgorszy na niego wywiera. Przepisy są przygotowane na poszczególne dni tygodnia, od dnia pierwszego – niedzieli, do ostatniego – soboty. Najciekawszy z nich to przepis na pasztet z młodych wróbli, które dawniej w Polsce były jadane a smak potraw z nich przyrządzonych wyjątkowo sobie chwalono. Smacznego!

Opinie o produkcie


Bądź pierwszą osobą, która doda opinię. Kliknij tutaj.
 
  100% gwarancji satysfakcji Możesz absolutnie bez żadnego ryzyka kupić wybrany produkt z naszej oferty. Chcemy przekonać Cię, że cyfrowe publikacje to przyszłość. Jesteśmy pewni, że ta forma publikacji przypadnie Ci do gustu, dlatego też dajemy 100% gwarancję. Dzięki temu możesz mieć pewność, że albo będziesz zadowolony z naszych produktów... albo zwrócimy Ci pieniądze.
Kup Przysmaczki polskiej kuchni - ebook
Forma zakupuCena

Przysmaczki polskiej kuchni - ebook

2,00 1,80 zł (zawiera 5 % VAT)
    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)

Twój koszyk

Koszyk jest pusty.
Czytniki w SUPEROFERCIE

Najchętniej kupowane

  1. 1.Sekrety włoskiej kuchni. Dlaczego Włosi lubią rozmawiać o jedzeniu?
  2. 2.Dieta keto krok po kroku - praktyczny przewodnik
  3. 3.Przysmaczki polskiej kuchni
  4. 4.Dieta SIRT na cztery pory roku
  5. 5.Leczenie dietą Wygraj z Candidą!
  6. 6.Potrawy z grilla. Kuchnia polska
  7. 7.Zwierzyna. Sposoby przyrządzania
  8. 8.Zupy i sosy
  9. 9.Sałaty i sałatki
  10. 10.Potrawy z wołowiny