Bezpieczeństwo zakupów zapewnia Nextranet.pl

ekiosk24 - e-gazety, e-magazyny, ebooki, audiobooki.


główne menu

Witaj w ekiosku ! Właśnie odkrywasz czytanie na nowo… | E-booki, e-gazety, audiobookiNasz blog | Pomoc | Kontaktfacebooktwitter

Zwierzyna. Sposoby przyrządzania - ebook

10,00 9,00 zł (zawiera 5 % VAT)

  • EPUB (znak wodny)
  • MOBI (znak wodny)

Elżbieta Kiewnarska 

19.06.2019

19.06.2019

polski

Armoryka

9788379505050

Opis:

Poradnik kulinarny „Zwierzyna. Sposoby przyrządzania” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 66 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z mięsa. Są to przepisy na potrawy z takich zwierząt jak: łoś, niedźwiedź, dzik, zając, sarna, jeleń, głuszec, bażant, cietrzew, dzika kaczka, kuropatwa, jarząbek, pardwa, kurka wodna, słomka, bekas, kwiczoł, jemiołuszka, wróbel i przepiórka.

Opinie o produkcie


Bądź pierwszą osobą, która doda opinię. Kliknij tutaj.
 
  100% gwarancji satysfakcji Możesz absolutnie bez żadnego ryzyka kupić wybrany produkt z naszej oferty. Chcemy przekonać Cię, że cyfrowe publikacje to przyszłość. Jesteśmy pewni, że ta forma publikacji przypadnie Ci do gustu, dlatego też dajemy 100% gwarancję. Dzięki temu możesz mieć pewność, że albo będziesz zadowolony z naszych produktów... albo zwrócimy Ci pieniądze.
Kup Zwierzyna. Sposoby przyrządzania - ebook
Forma zakupuCena

Zwierzyna. Sposoby przyrządzania - ebook

10,00 9,00 zł (zawiera 5 % VAT)
    • EPUB (znak wodny)
    • MOBI (znak wodny)

Twój koszyk

Koszyk jest pusty.
Czytniki w SUPEROFERCIE

Najchętniej kupowane

  1. 1.Sekrety włoskiej kuchni. Dlaczego Włosi lubią rozmawiać o jedzeniu?
  2. 2.Dieta keto krok po kroku - praktyczny przewodnik
  3. 3.Przysmaczki polskiej kuchni
  4. 4.Dieta SIRT na cztery pory roku
  5. 5.Leczenie dietą Wygraj z Candidą!
  6. 6.Potrawy z grilla. Kuchnia polska
  7. 7.Zwierzyna. Sposoby przyrządzania
  8. 8.Zupy i sosy
  9. 9.Sałaty i sałatki
  10. 10.Potrawy z wołowiny